PRAESIDIUM     CLUBLIED     GESCHIEDENIS     OUDLEDENCLUB     FOTOALBUM     FORUM

 

Mailinglist

! momenteel niet meer in gebruik !

Ja, ook de Wase Club gaat mee met zijn tijd: we beschikken over een mailinglist waarmee we leden kunnen bereiken om ze te verwittigen van komende aktiviteiten. Momenteel zijn er een 100-tal leden en oudleden ingeschreven.

Ben je lid of oudlid, en wens je ook via e-mail verwittigd te worden van de laatste ontwikkelingen ivm de Wase Club, dan kun je je inschrijven door een mailtje te sturen naar de mailinglist-verantwoordelijke. Deze persoon leest ook de berichten voor deze lijst na vooraleer ze door te sturen, om ervoor te zorgen dat de lijst niet wordt misbruikt voor doeleinden die niets met de Wase te maken hebben. Verder worden de e-mailadressen enkel binnen de club gebruikt, en aan niemand anders doorgegeven.

Als je op een computer zit aangesloten aan het netwerk van de universiteit Gent, dan kan je jezelf in of uitschrijven op de leden/oudledenlijst via deze link.

Voor lopende zaken in Gent, discussies, zever... hebben we ook de lijst van huidige leden: hier info over inschrijven, ...

Toch is het beste dat je kan doen een mailtje sturen naar onze secretaris om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Je kan ook altijd een bericht op ons forum plaatsen om op die manier in contact te komen met de juiste personen

 

 

 


 

 

mail to webmaster@waseclub.be

Home         Wie zijn wij?        Activiteiten        Weetjes         Links        Mailinglist

Wase Club Gent www.waseclub.be